Gembercompres-avond op vrijdag 24 november

Het wordt weer kouder, tijd voor een gembercompres.

Voor degenen die het niet kennen: Een gembercompres is een handdoek gedoopt in warm gemberwater die op een lichaamsplek wordt gelegd die vastzit of pijnlijk is.
Een gembercompres werkt in het bijzonder goed voor (lage) ruggen die vastzitten, maar ook stijve schouders hebben er baat bij, eigenlijk alles wat vastzit. Het compres krijg je door ons opgelegd, 1 of 2 keer ververst en als afsluiting krijg je een (korte) gemberoliemassage. Het is 1 tot 1 1/2 uur lekker ontspannen!
Normaal gesproken beginnen we om 20.00 uur tot een uur of 21.30 uur. De laatste keren waren er zoveel mensen die wilden meedoen dat we toen een extra sessie organiseerden vanaf 18.30 tot 20.00 uur. Bij meer dan 12 aanmeldingen doen we dat dit jaar ook. Je kunt al een voorkeur opgeven, de vroege of de late sessie, maar er is geen garantie dat de vroege ook echt plaats gaat vinden. 
Deelname is voor mensen die wekelijkse les hebben van Kyoko of Ronald, maar je mag ook een introducee meenemen.  

Wanneer : vrijdag 24 november
Tijd : 20.00 uur – 21.30, eventueel ook: 18.30 – 20.00
Kosten : € 15
Plaats : Molenbelt 83, Lochem
Mee : 3 handdoeken voor het compres, 1 handdoek om op te liggen, plastic zak

Aanmelding: via mail, whatsapp aan Kyoko of Ronald